Ingredients:
- 1 ou
- 3 cullerades de llet
- 3 cullerades d'oli
- 4 cullerades de farina
- 4 cullerades de sucre
- 2 cullerades de cacau en pols (dolça o amarg, al gust)
- ½ culleradeta de llevat en pols
- 3 cullerades de llet
- 3 cullerades d'oli
- 4 cullerades de farina
- 4 cullerades de sucre
- 2 cullerades de cacau en pols (dolça o amarg, al gust)
- ½ culleradeta de llevat en pols
Elaboració:
Poseu en un bol la farina, el sucre, el cacau i el llevat i barreja tot.
Afegiu l'ou i mescla amb la farina, el sucre, el llevat i el cacau.
Agregueu també la llet i l'oli i bat fins a tenir una mescla homogènia.
Aboqueu la mescla en la tassa, sense omplir-la fins a dalt perquè no es desbordi (deixeu 2-3 centímetres de marge).
Poseu la tassa en el microones i escalfeu durant 3 minuts a màxima potència (800 W).
Traieu la tassa amb cura per no cremar-vos i deixeu temperar uns 5 minuts.
Poseu en un bol la farina, el sucre, el cacau i el llevat i barreja tot.
Afegiu l'ou i mescla amb la farina, el sucre, el llevat i el cacau.
Agregueu també la llet i l'oli i bat fins a tenir una mescla homogènia.
Aboqueu la mescla en la tassa, sense omplir-la fins a dalt perquè no es desbordi (deixeu 2-3 centímetres de marge).
Poseu la tassa en el microones i escalfeu durant 3 minuts a màxima potència (800 W).
Traieu la tassa amb cura per no cremar-vos i deixeu temperar uns 5 minuts.
RECORDEU:
Si heu fet la recepta abans de menjar-la feu una foto i l'envieu a: anna.andres@escoladelsol.cat així les penjarem al blog.
I si heu fet altre recepta, també em podeu enviar les fotos i el procés.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada