dimarts, 24 de març del 2020

Un ou fregit pot ser dolç?


Bon dia a tots, aquests dies a casa tenim temps per fer moltes coses, i una d'elles pot ser cuinar tots junts en família! Cada dimarts anirem penjant una recepta per fer. 
Aquí us deixo la primera per fer amb els petits!

Ingredients:

-          1 iogurt natural
-          1 préssec en almívar
-          1 poma

Elaboració:

Amb una cullera, es bat lleugerament el iogurt i s'estén sobre un plat donant-li forma de clara d'ou fregit.
Després, poseu la meitat el préssec cap per avall damunt del iogurt, perquè simuli el rovell de l'ou.
Ara, peleu i talleu en tires la poma per a formar les patates fregides.
Finalment, situeu-les al costat de l'"ou", i a la taula.

Pot ser un berenar molt senzill i original!


Si heu fet la recepta abans de menjar-la feu una foto i l'envieu a: anna.andres@escoladelsol.cat així les penjarem al blog.

Bon profit!


Tenim uns/es grans xefs!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada