dilluns, 15 de desembre del 2014

Boletes de coco


S'acosten les festes de Nadal, cal anar-se preparant!
Són dies que, normalment, tenim convidats i fem sobretaules llarguíssimes, tot fent petar la xerrada i, també, menjant cosetes ben dolces, com les boletes de coco que vam preparar el dijous passat. Són tan senzilles de fer que ho podem fet tot ells. Tothom quedarà encantat!

Ingredients:

Llet condensada
Coco ratllat
Xocolata per postres

Elaboració:

Barrejar la llet condensada amb coco ratllat fins que ens quedi una pasta ben apretada.
Deixar-la refredar al nevera com a mínim 1/2 hora (nosaltres la vam posar al congelador uns 10 minuts).
Fer boletes amb la pasta i arrebossar-les amb coco ratllat (o alguna altra cosa que us agradi, com fideuets dolços de colors, ametlla, xocolata de cobertura).
Finalment, decorar-les una mica amb un toc de xoxolata.




I llestes!


Per llepar-se els dits!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada