divendres, 20 de febrer del 2015

Galetes de nous i xocolata


Ahir ens ho vam passar la mar de bé preparant unes galetes. Amb tota la il.lusió del món, vam anar seguint pas a pas la recepta:











Tot va anar molt bé fins que vam provar de fer les boletes per anar donant forma a les galetes.
La pasta era tan enganxifosa que no podíem treballar-la de cap manera!
I el resultat, una mica frustrant, va ser aquest:


Tot i així, no s'ha de llençar mai la tovallola! La Berta i la seva mare les van coure i, sorpresa!
Al final, el resultat és prou bo!


Crec que posant la massa una bona estona a la nevera es podria treballar molt millor.
Ho provarem!

Ingredients:
75 gr de sucre moreno
75 gr de sucre blanc
75 ml d’oli de girasol
1 ou gran batut
125 gr de farina
1 culleradeta  d’essència de vainilla
1 culleradeta  de llevat químic (tipus Royal)
1/2 culleradeta  de bicarbonat
75 gr de xocolata negra toscament trencada o xips de xocolata
75 gr de nous toscament trencades
Preparació:

* Barregem els dos sucres i l’oli. Hi afegim l’ou i remenem de nou. Hi afegim la farina i remenem per integrar bé.
* Quan tinguem la massa lligada, hi afegim la xocolata  i les nous picades.  Amb una cullereta agafem les boletes de massa i les col·loquem a sobre de paper de forn en una safata. Amb la mateixa cullera les apretem una mica perquè quedin planes.
* Posem la safata al forn durant 15 minuts a 165º o fins que tinguin les vores una mica torrades. Penseu que un cop fora del forn s’endureixen. Les treiem del forn i les deixem refredat sobre una reixa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada