Ahir ens ho vam passar la mar de bé preparant unes galetes. Amb tota la il.lusió del món, vam anar seguint pas a pas la recepta:
Tot va anar molt bé fins que vam provar de fer les boletes per anar donant forma a les galetes.
La pasta era tan enganxifosa que no podíem treballar-la de cap manera!
I el resultat, una mica frustrant, va ser aquest:
Tot i així, no s'ha de llençar mai la tovallola! La Berta i la seva mare les van coure i, sorpresa!
Al final, el resultat és prou bo!
Crec que posant la massa una bona estona a la nevera es podria treballar molt millor.
Ho provarem!
Ingredients:
75 gr de sucre moreno
75 gr de sucre blanc
75 ml d’oli de girasol
1 ou gran batut
125 gr de farina
1 culleradeta d’essència
de vainilla
1 culleradeta de llevat
químic (tipus Royal)
1/2 culleradeta de
bicarbonat
75 gr de xocolata negra toscament trencada o xips de xocolata
75 gr de nous toscament trencades
Preparació:
* Barregem els dos
sucres i l’oli. Hi afegim l’ou i remenem de nou. Hi afegim la farina i remenem
per integrar bé.
* Quan tinguem la
massa lligada, hi afegim la xocolata i
les nous picades. Amb una cullereta
agafem les boletes de massa i les col·loquem a sobre de paper de forn en una
safata. Amb la mateixa cullera les apretem una mica perquè quedin planes.
* Posem la safata al
forn durant 15 minuts a 165º o fins que tinguin les vores una mica torrades.
Penseu que un cop fora del forn s’endureixen. Les treiem del forn i les deixem
refredat sobre una reixa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada