El dilluns passat vam tenir una sessió de cuina molt especial!
L'Esther, mare de la Carlota, ens va ensenyar a decorar galetes, i ja veieu com van quedar de precioses!
A banda de portar-ho tot preparadíssim, ens va fer passar una estona fantàstica, tan bonica i dolça com les galetes!
Gràcies Esther!
I també a la resta de famílies, per participar amb nosaltres!
Voleu provar de fer-les a casa?
Ingredients per a fer les galetes:
250 gr de mantega
200 gr de sucre glas
2 ous (o clara pasteuritzada)
1 culleradeta d’aroma de vainilla
600gr de farina
1 culleradeta de bicarbonat
1 pessic de sal
Elaboració:
Deixar que la mantega es desfaci a temperatura ambient i
anar remenar-la juntament amb el sucre.
En un altre bol, batre els ous amb la vainilla i afegir-ho a
la massa anterior.
Anar incorporant la farina (en unes 3 tongades), el
bicarbonat i la sal.
Atenció! Remenar-ho tot plegat el mínim, perquè si no, les
galetes ens quedaran més dures!
Si es volen de xocolata, cal afegir a la massa uns 50 gr de
cacau.
Escalfar el forn a 170 graus i coure-les 15 o 20 min
aproximadament.
Quan comencen a estar dauradetes, aneu amb compte, perquè es cremen fàcilment!
Per decorar-les:
Pasta de sucre de diferents colors (foundant)
Motlles de formes diverses.
Perletes, estrelletes, i tot allò que us agradi a vosaltres.
Llet condensada per fer-la servir per enganxar.
Penseu a embossar-les quan les acabeu de fer, per tal que la pasta de sucre no s'assequi excessivament, així, us poden durar fins a dos mesos!
Animeu-vos a provar de fer-les, és divertit i queden precioses i boníssimes!
També són ideals per regalar, o com a detall en un dia senyalat...
Moltes gracies a vosaltres i a tots els participants per oferir-nos la gran oportunitat de formar part d'aquesta creativissima activitat. Espero i desitjo que poguem tornar a compartir moments com aquests en el futur.
ResponEliminaSi no us en sortiu amb la recepta de la base de les galetes , podem fer una classe extra per treballar la masa!!
Salut i alegría.
Ester (mare de la Carlota)