dilluns, 3 de juny del 2013

"ENROTLLAT"

Voleu un entrant fàcil i ben fresc per acompanyar una bona amanida d'estiu?



  Necessitareu:

Pa de motlle llarg
Mantega
Formatge fresc per untar
Amanida tallada ben petita

I es fa així:

Passem un rodet per sobre del pa, per deixar la llesca ben plana, així la podrem enrotllar amb facilitat.


Untem una capa ben fina de mantega.
I, un cop feta la barreja del formatge i l'amanida, hi afegim una  capa ben generosa per sobre de l'anterior.


            Enrotllem la llesca amb delicadesa                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          
                                                                                                                                 

I per acabar, el tallem a rodanxes primes i les disposem amb un plat.


Podeu afegir tonyina, ou, salmó, pernil dolç...
Sempre al vostre gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada