dijous, 23 d’octubre del 2014

Flamenquins

El dijous passat vam fer una recepta típica de la cuina cordobesa. Un  d'aquells plats  que els petits sempre els ve de gust menjar i que poden preparar ells mateixos.
Tan sols necessitem pa de motlle, formatge que es fongui bé, pernil dolç i ou i farina de galeta per l'arrebossat.
Un truc perquè ens quedi encara més saborós: aixafar bé la llesca de pa abans de posar-hi el formatge.


Un cop fregits, un acompanyament que ens agradi i... que vagi de gust!


divendres, 10 d’octubre del 2014

Trufes de galeta i coco

Delicioses!


Ingredients:

- Un paquet de galetes tipus maria
- Un pot petit de llet condensada
- Xocolata de cobertura
- Coco ratllat

Elaboració:

- Fondre la xocolata i barrejar-la amb la llet condensada.
- Esmicolar les galetes i afegirles a la barreja anterior
- Deixar refredar una mica la massa resultant (una estoneta al congelador és suficient).
- Fer les boletes i arrebossar-les amb el coco ratllat.
- Deixar refredar a la nevera una bona estona abans de menjar-les.

Ideals per acompanyar una tassa de cafè, oi? Doncs ja ho sabeu, si el cap de setmana teniu convidats (o no), els vostres fills i filles us les poden preparar en un moment!

dilluns, 6 d’octubre del 2014

Guacamole

El dijous passat vam fer una recepta d'origen mexicà: guacamole.
Boníssim per anar picant mentre esperem el dinar!








INGREDIENTS:
- Alvocats ben madurs
- Suc de llimona
- Tomàquet vermell
- Ceba

Aquesta és una versió suau, per paladars més adults, hi podeu afegir una mica de coriandre i  un rajolí de salsa tipus Tabasco. 
Bon profit!

divendres, 3 d’octubre del 2014

Ja som a la tardor!

I l'equip de cuina ho vam celebrar tot preparant una recepta amb una fruita pròpia d'aquesta estació de l'any:


Magrana amb suc de taronja, unes postres carregadíssimes de vitamines! 


Però quina feinada desgranar les magranes!








Els nostres cuiners i cuineres

Aquí els tenim:


Tot a punt, amb moltes ganes de treballar i de tastar!

dimarts, 23 de setembre del 2014

Ja tenim el davantal a punt!

El dijous passat vam començar a cuinar de nou.
 Com ja sabeu, normalment fem receptes senzilles, vistoses tan sovint com podem, i boníssimes, això sempre!
Com el raïm amb xocolata d'aquest primer dia.








Fins la setmana vinent!

divendres, 13 de juny del 2014

IDEES FRESQUES PER L'ESTIU




Ahir vam preparar una senzilla barreja amb palets de cranc, tomàquet, tonyina i maionesa. Tot tallat ben petit. Amb el resultat, vam omplir cucurutxos i els vam presentar al damunt d'una mica d'enciam de diferents tipus. Així, vam aconseguir una manera divertida i amb aire estiuenc de presentar l'amanida.
Fa bona pinta, oi?
Podeu provar altres barreges, com per exemple: alvocat, gambes, tomàquet i ou dur...
Si voleu, encara  aconseguireu una millor presentació, decorant el cucurutxo amb vinagre de mòdena en crema.
Genial!