INGREDIENTS:
- Iogurts naturals
- Mascarpone
- Sucre
- Galetes
- Melmelada al gust
PROCEDIMENT:
dijous, 24 d’octubre del 2019
dimecres, 23 d’octubre del 2019
Croissants de xocolata
INGREDIENTS:
- Pasta de full
- Xocolata amb llet
- Xocolata blanca
PROCEDIMENT:
- Pasta de full
- Xocolata amb llet
- Xocolata blanca
PROCEDIMENT:
I per acabar ho posem al forn a 180º uns 15 minuts!
dimarts, 22 d’octubre del 2019
Broqueta de fruita!
Benvinguts a un nou curs de cuina! Per començar com feia calor vam fer una broquetes de fruita molt bones!
INGREDIENTS:
- Poma
- Meló
- Taronja
PROCEDIMENT:
INGREDIENTS:
- Poma
- Meló
- Taronja
PROCEDIMENT:
dimecres, 19 de juny del 2019
Sorbet de síndria
INGREDIENTS:
- 2 llimones pelades
- 200 g de sucre
- 400 g de síndria
- 800 g de gel
ELABORACIÓ:
- 2 llimones pelades
- 200 g de sucre
- 400 g de síndria
- 800 g de gel
ELABORACIÓ:
I com era l'últim dia de Petits Cuiners del curs 18/19 vam convidar als pares a berenar aquest sorbet tan fresc i bo! Va ser molt divertit !!
dimecres, 12 de juny del 2019
Xoco boles
·
4 paquets de galetes
·
1 tassa llet condensada
·
colacao, encenalls de xocolata, fideus de colors, etc.
|
dimecres, 5 de juny del 2019
LLACETS DE PERNIL
Ingredients:
-
pernil
-
pasta de full
Elaboració:
|
Ho posem al forn uns 10 minuts i... Quina pintaaa!!
Subscriure's a:
Missatges (Atom)