dimarts, 14 d’abril del 2020

Flamenquins de pernil i formatge

Bon dia família, tercer dia de recepta de cuina, avui farem una cosa salada, no sempre serà dolç. Així que per dinar o sopar podeu afegir aquest plat. 

Ingredients:

- pernil dolç
- formatge tipus Havarti
- farina
- ous
- pa ratllat
- Oli d'oliva suau


Elaboració:

Estendre els talls de pernil i posar-hi a sobre de cadascun un tall de formatge, ben centrat, que no sobresurti. 
Enrotllar el pernil sobre  mateix i enfarinar lleugerament els rotllets.
Passar els rotllets per ou batut i després arrebossar amb pa ratllat. Si volem que la capa d'arrebossat sigui més gruixuda podem repetir aquest pas.
Escalfar força oli en una paella i fregir els flamenquins, donant-los la volta sovint per tal que quedin daurats per tots costats. Retirar de l'oli i deixar escórrer a sobre de paper de cuina.





Tenim uns/es grans xefs!




RECORDEU:
Si heu fet la recepta abans de menjar-la feu una foto i l'envieu a: anna.andres@escoladelsol.cat així les penjarem al blog.

I si heu fet altre recepta, també em podeu enviar les fotos i el procés. 

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada