Ingredients:
- pernil dolç
- formatge tipus Havarti
- farina
- ous
- pa ratllat
- Oli d'oliva suau
Elaboració:
Estendre els talls de pernil i posar-hi a sobre de cadascun un tall de formatge, ben centrat, que no sobresurti.
Enrotllar el pernil sobre sí mateix i enfarinar lleugerament els rotllets.
Passar els rotllets per ou batut i després arrebossar amb pa ratllat. Si volem que la capa d'arrebossat sigui més gruixuda podem repetir aquest pas.
Escalfar força oli en una paella i fregir els flamenquins, donant-los la volta sovint per tal que quedin daurats per tots costats. Retirar de l'oli i deixar escórrer a sobre de paper de cuina.
Tenim uns/es grans xefs!
RECORDEU:
Si heu fet la recepta abans de menjar-la feu una foto i l'envieu a: anna.andres@escoladelsol.cat així les penjarem al blog.
I si heu fet altre recepta, també em podeu enviar les fotos i el procés.
I si heu fet altre recepta, també em podeu enviar les fotos i el procés.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada