dimarts, 21 d’abril del 2020

Mousse de formatge i nabius

Bon dia família, avui tornem al dolç. Així que mans a l'obra.

Ingredients:

200 g formatge untar
500 g de nabius
- 2 cullerades de sucre blanc
- 200 ml de nata
- 1/4 de culleradeta d'extracte de vainilla
- 8 galetes integrals trossejades


Elaboració:

Posem 3/4 dels nabius i 1/2 del sucre en una olla. La cobrim i ho deixem coure a foc lent durant 5 minuts. Afegim la resta dels nabius i després ho deixem que es refredi.
Amb una cullera, batem el formatge, la nata, el que queda de sucre i l'extracte de vainilla en un bol. Removem fins a obtenir una mescla uniforme.
Agafem un got i posem la salsa de nabius, afegim una mica de la mescla de formatge per sobre i posem una mica de galetes per sobre. Anem repetint aquest procés fins que el got estigui ple.




Tenim uns/es grans xefs!






RECORDEU:
Si heu fet la recepta abans de menjar-la feu una foto i l'envieu a: anna.andres@escoladelsol.cat així les penjarem al blog.

I si heu fet altre recepta, també em podeu enviar les fotos i el procés.

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada