Ingredients:
- 6 llimones
- 250 ml de mel
- 700 ml d'aigua freda
- 18 terrines de iogurts buits (i nets) i pals de gelat
Elaboració:
Ratllem la pell de 3 llimones i la col·loquem en una olla amb mel i 500 ml d'aigua. La deixem bullir i després la traiem del foc.
Espremem les llimones i aboquem el suc en una gerra. Obtindràs un 200-250 ml de suc.
Passem la mel i la pell de la llimona per un colador i afegim una mica de suc de llimona. Removem i provem, anem afegint suc fins que tingui bon gust.
Deixem refredar la llimonada a la nevera i afegim l'aigua freda per diluir. Removem bé i aboquem la llimonada en les terrines de iogurt i ho posem al congelador.
Abans que es congelin del tot li afegirem el pal de gelat a cada recipient. Ho tornem a posar al congelador fins que estiguin durs del tot, i ja es poden menjar.
Espremem les llimones i aboquem el suc en una gerra. Obtindràs un 200-250 ml de suc.
Passem la mel i la pell de la llimona per un colador i afegim una mica de suc de llimona. Removem i provem, anem afegint suc fins que tingui bon gust.
Deixem refredar la llimonada a la nevera i afegim l'aigua freda per diluir. Removem bé i aboquem la llimonada en les terrines de iogurt i ho posem al congelador.
Abans que es congelin del tot li afegirem el pal de gelat a cada recipient. Ho tornem a posar al congelador fins que estiguin durs del tot, i ja es poden menjar.
RECORDEU:
Si heu fet la recepta abans de menjar-la feu una foto i l'envieu a: anna.andres@escoladelsol.cat així les penjarem al blog.
I si heu fet altre recepta, també em podeu enviar les fotos i el procés.
Bon profit!
I si heu fet altre recepta, també em podeu enviar les fotos i el procés.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada