dimarts, 5 de maig del 2020

GUACAMOLEE!!!!!

Bon dia família, avui farem una recepta molt mexicana. 

Ingredients:

1 alvocat gran madur o 2 de grandària menor.
El suc de mitja llimona o llima.
1/4 ceba tendra o ceba.
1/2 pebrot verd.
Unes branquetes de coriandre (és un ingredient opcional).
Un polsim de sal.
1 cullerada sopera d'oli d'oliva verge extra.


Elaboració:

Pela la ceba tendra i pica-la molt fineta. 
Renta el pebrot verd i pica'l igualment finet.
Si utilitzaràs coriandre treu les branques i queda't només amb les fulles. Pica-les amb un ganivet.

Talla els alvocats per la meitat, obre'ls, retira'ls l'os i amb una cullera sopera extreu tota la seva carn i posa-la en un bol o plat profund.
Tritura'ls amb una forquilla, ja que la textura ideal és amb trossets.
Tira'ls el suc de llima o llimona per damunt i mescla bé perquè no s'oxidin els alvocats.

Incorpora la ceba tendra, el pebrot verd, el coriandre, la sal, l'oli  i barreja'l tot junt.
Per descomptat prova-ho abans de guardar-ho per a ajustar-ho de sal si és necessari.
Deixa-ho en un recipient tapat o tapa el bol amb paper film i que reposi en la nevera perquè estigui ben fresc fins a l'hora de menjar-ho.






Tenim uns/es grans xefs!





RECORDEU:
Si heu fet la recepta abans de menjar-la feu una foto i l'envieu a: anna.andres@escoladelsol.cat així les penjarem al blog.

I si heu fet altre recepta, també em podeu enviar les fotos i el procés. 


Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada