Ingredients:
1 alvocat gran madur o 2 de grandària menor.
El suc de mitja llimona o llima.
1/4 ceba tendra o ceba.
1/2 pebrot verd.
Unes branquetes de coriandre (és un ingredient opcional).
Un polsim de sal.
1 cullerada sopera d'oli d'oliva verge extra.
Elaboració:
Pela la ceba tendra i pica-la molt fineta.
Renta el pebrot verd i pica'l igualment finet.
Si utilitzaràs coriandre treu les branques i queda't només amb les fulles. Pica-les amb un ganivet.
Talla els alvocats per la meitat, obre'ls, retira'ls l'os i amb una cullera sopera extreu tota la seva carn i posa-la en un bol o plat profund.
Tritura'ls amb una forquilla, ja que la textura ideal és amb trossets.
Tira'ls el suc de llima o llimona per damunt i mescla bé perquè no s'oxidin els alvocats.
Incorpora la ceba tendra, el pebrot verd, el coriandre, la sal, l'oli i barreja'l tot junt.
Per descomptat prova-ho abans de guardar-ho per a ajustar-ho de sal si és necessari.
Deixa-ho en un recipient tapat o tapa el bol amb paper film i que reposi en la nevera perquè estigui ben fresc fins a l'hora de menjar-ho.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada