Ingredients (per a 4 persones):
– 400 g de cigrons cuits.
– 2 cullerades soperes de tahin.
– 2 cullerades soperes d’oli d’oliva.
– 2 cullerades de suc de llimona.
– 2 dents d’all mitjans, picats.
– Sal, al gust.
– Pebre vermell dolç, 1 culleradeta
– Comí mòlt, 1 culleradeta.
– Julivert trinxat, opcional per decorar el plat.
Elaboració:
Posa tots els ingredients a la batedora, els bats i llest; si vols alleugerir la textura, afegeix una micona d’aigua, bats i a gaudir-lo.
Podeu posar pebre vermell dolç,1 culleradeta per guarnir el plat i una mica d'oli.
Tenim uns/es grans xefs!
RECORDEU:
Si heu fet la recepta abans de menjar-la feu una foto i l'envieu a: anna.andres@escoladelsol.cat així les penjarem al blog.
I si heu fet altre recepta, també em podeu enviar les fotos i el procés.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada