Ja tenim a sobre la festa de la Castanyada!
I, és clar, els panellets no hi poden faltar!
Nosaltres els hem fet de coco, amb sorpreseta a dins perquè fossin més divertits.
I, és clar, els panellets no hi poden faltar!
Nosaltres els hem fet de coco, amb sorpreseta a dins perquè fossin més divertits.
Ingredients:
- 200 gr d'ametlla crua mòlta
- 260 gr de sucre glas
- 1 clara i mitja d'ou
- la pell ratllada d'una llimona
- 60 gr de coco ratllat, i una mica més per arrebosar-los
- una mica d'aigua (important)
- rovell d'ou per pintar-los
Elaboració:
Barrejar l'ametlla, el sucre glas, la pell de la llimona i, opcionalment, una mica d'essència de vainilla. Afegir també les clares ben batudes, l'aigua i el coco. Un cop ben remenat tot, embolicar la massa en un film transparent i deixar-ho reposar a la nevera una hora, com a mínim.
Passat aquest temps, fer les boletes i pintar-les amb rovell d'ou batut, arrebossar-les amb coco ratllat i fer una última pinzellada de rovell a sobre.
Posar-los amb una safata per forn coberta amb paper vegetal.
Escalfar el forn a 170º , amb el grill, i situar la safata al mig..
Coure'ls aproximadament 10 minuts, just fins que la part de dalt dels panellets estigui dauradeta.
Què bons!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada